18 May 2014

entah

holla readers.
entah, tajukpun awal2 entah, so tetiba terdetik nak luah, sini jela tmpat aku paling selesa nak cerita, biar lah umum pun, mmg aku jenis tak kisah, janji dah lpas, lega.

kadang2 bila berkawan, hati aku mudah lah sgt nak terasa, mula la rasa menyampah benci meluat semua ada, kadang2 dalam diam aku simpan, even dah maaf, but i never forget that simply2, kadang hati rindu bila imbas balik apa yg penah sama sama lalui, fikir balik segala baik dia, tolong dia, gossip la gedik sama la, biarlah tak bnyk mna baik dia kat kita, tapi nama pun kawan kan. sape jea kat dunia ni yg hidup tanpa kawan ? yedak .dah berperang sakan...lepastu ttba rindu, kadang mcm nak menangis pun ada sbb ada kadang rasa besalah even bukan salah sndiri, dh nak nangis sebab sayang kan damainye bila berkawan baik2, seronok2 je. tak serabut , sbb hati ni mudah terusik n terasa so..mudah jugklaa terubat sayang mulalah timbul bnda rsa bersalah la rindu yg comel2 mcmtu , kadang cermin jgk diri ni, mcmni jgk ke rasa kalau org meluat benci menyampah dapat kawan mcm aku yg perangai kuat ni ? 

kat harta bnda pun kita senang nak menyampah kalau telefon jem ke lampu kelip2 rosak, ini kan lagi lah manusia kan. so terima .